Μουσική , Τα καλύτερα της Κύπρου

Θάνος Καλλίρης, Koza Mostra, Ευρυδίκη κ.ά. στη Λευκωσία

Η Παλαιά Ελιά παίζει δυνατά με live!

Δημοσιεύτηκε στις 02 Φεβρουαρίου 2026

Η Παλαιά Ελιά στον Στρόβολο υποδέχεται το 2026 με μια δυνατή σειρά από live εμφανίσεις, μετατρέποντας τις νύχτες μας σε αυθεντικές μουσικές εμπειρίες, γεμάτες συναίσθημα, ένταση και αγαπημένες μελωδίες. Από έντεχνο και ροκ μέχρι λαϊκές αφηγήσεις και σύγχρονους ήχους, το Live Stage της Παλαιάς Ελιάς φιλοξενεί καλλιτέχνες που ξέρουν να επικοινωνούν με το κοινό και να δημιουργούν στιγμές που μένουν.

Η αρχή γίνεται με τους Houseband του Κύκλου (08 Φεβρουαρίου), που μετακομίζει στη Λευκωσία, για μια βραδιά έντεχνου ροκ χωρίς τέλος, ενώ τη σκυτάλη παίρνουν στη συνέχεια ο Στέφανος Χατζηγιώρκας & DJ Stavros (15 & 22 Φεβρουαρίου), βάζοντας ρυθμό καρναβαλιού στις Κυριακές μας.

Τον Μάρτιο, το πρόγραμμα κορυφώνεται με τον Θάνο Καλλίρη (01 Μαρτίου), τους εκρηκτικούς Koza Mostra (15 Μαρτίου) και τον μοναδικό Σταύρο Σιόλα (29 Μαρτίου), σε βραδιές που κινούνται από το ροκ πάρτι μέχρι τη βαθιά, εσωτερική αφήγηση.

Η άνοιξη συνεχίζεται με τη Ευρυδίκη (19 Απριλίου), σε μια εμφάνιση γεμάτη συναίσθημα, ενώ ο κύκλος των live ολοκληρώνεται με τον Δημήτρη Μακρή (10 Μαΐου), σε ένα μουσικό ταξίδι «από το τώρα ως το πριν».

παλια ελια.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
February 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close